Banc Despre Fotbal
2 participanți
Banc Despre Fotbal
Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice:
- Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?"
Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... "Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini...
- Ce s-a intamplat, mai Van der Saar?
- Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6 ... )
- Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?"
Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... "Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini...
- Ce s-a intamplat, mai Van der Saar?
- Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6 ... )
bCa- Member
-
Data de inscriere : 18/12/2008
Numarul mesajelor : 47
Data nasterii : 13/02/1995
Varsta : 29
Puncte AsusCs : 5817
Reputatie AsusCs : 0
Re: Banc Despre Fotbal
moama........sunt pe jos.........ce tare e bancul........
babay- Member
-
Data de inscriere : 03/01/2009
Numarul mesajelor : 66
Data nasterii : 16/01/1994
Varsta : 30
Puncte AsusCs : 5808
Reputatie AsusCs : 0
Subiecte similare
» bancuri cu si despre blonde
» Banc despre o partida de sex reusita
» Banc despre Posta Romana